Ważna informacja    :       Nr telefonów: 32 255 51 07, 32 256 29 98 *tanie bilety do TWINPIGS nowy sezon 2019*KRAJOWY ZJAZD DELEGATÓW 31.05-02.06.2019r.-POKRZYWNA*szkolenie „Pracownicze Plany Kapitałowe-7 czerwca godzina 9,00- pełna informacja zakładka AKTUALNOŚCI*

Zbiórka dla Krzysztofa

Podziękowanie

Szanowni Państwo,

W dniu 25.01.2019r. została przekazana kwota  w wysokości 1379 zł. ze zbiórki pieniędzy,  jaka miała miejsce na spotkaniu opłatkowym 16 grudnia 2018r. w Centrali Zaopatrzenia Hutnictwa w Katowicach.

W imieniu Pana Krzysztofa, własnym oraz Zarządu Regionu Śląskiego NSZZ ”Solidarność”-80 pragnę podziękować z całego serca za bezinteresowną pomoc i życzliwość, jakie Państwo okazaliście Panu Krzysztofowi. Pieniądze przeznaczone będą na dalszą Jego rehabilitację. Mogą one w szczególny sposób przyczynić się do odzyskania przez Pana Krzysztofa sprawności rąk i znacznie poprawić komfort życia, jak również dać nadzieję na całkowite wyzdrowienie.

Dariusz Czech